LÖSEV ile “Haydi, Bir Tuğla da Sen Koy!”

03:45



LÖSEV, Türkiye’nin en donanımlı ONKOLOJİ HASTANESİNİ ve Avrupa’nın ilk ONKOLOJİ KENTİ’ni tamamlamak için; “Haydi, Bir Tuğla da Sen Koy!” kampanyası ile küçük büyük herkesi yardıma çağırıyor.

Ankara’da, ORAN- İncek’te yapımı devam eden LÖSEV KENT projesine benimde bir katkım olsun diyorsanız ve de hastanenin duvarında bir tuğlanızın olmasını istiyorsanız tanesi 10 TL’den bir, on, yüz ya da on binlerce tuğla satın alabilirsiniz. Sunulan bağış karşılığında dijital olarak hastane duvarında kendi isimlerinizi yazdırabileceksiniz. İsteyen kişi ve kuruluşlar, 10, 100 ya da 10 bin tuğla alarak bağışlarını arttıracak, özel onur belgelerine sahip olacak, hastane duvar panolarına veya odalarına isimlerini yazdırabilecekler.




Hastaneye ek olarak, LÖSEV Onkoloji Kenti’nde 80 odalı bir Hastane Oteli ile Eğitim Kompleksi planlanmış olup tedavi başarısını %100’lere çıkartabilmek için her şey düşünülmüş.

“Haydi, Bir Tuğla da Sen Koy!”




Tuğlamı Nasıl Alabilirim?
LÖSEV Onkoloji Kenti ve Onkoloji Hastanesi projesine katkıda bulunmak isteyenler;
1- www.losev.org.tr / www.birtugladasenkoyarmısın.com adresinden veya tüm LÖSEV ofis ve yetkililerimizden detaylı bilgi alabilir, tuğla satın alabilir ve projemize destek verebilirsiniz.

2- SMS ile tuğla satın alabilirsiniz. Dileyen bağışçılar tüm hatlı cep telefon operatörlerinden 3406’ya Tuğla yazarak SMS atabilir, tuğlalarını alabilirler.

3- Banka aracılığı ile: Bütün bankaların Türkiye’nin her yerindeki tüm şubelerinden BAĞIŞ EKRANLARI aracılığı ile herhangi bir havale masrafı ödemeden LÖSEV hesabına bağış yapabilirsiniz.

4- LÖSEV Bağış kutuları ile: Türkiye’nin her noktasındaki Bağış Kumbaralarımıza yapacağınız bağışlarla bir tuğla da siz koyabilirsiniz.

5- Yurtdışı bağışlarınız için
Paypal: international@losev.org.tr mail adresi ile bağış yapabilirsiniz.
Bu anlamlı eserlerin bir an önce hayata geçebilmesi ve binlerce çocuğumuz ile erişkin hastaların yaşama kazandırılabilmesi için başta basınımız olmak üzere, sanatçılarımız, sporcularımız, kanaat önderlerimiz olmak üzere herkesin desteğine ihtiyacımız var. 




AYRICA MERAK EDEBİLECEKLERİNİZ

0 yorum

Bumerang - Yazarkafe

Flickr Images